mirthe
mirthe

Verlanglijstje Mirthe

Mirthe heeft de volgende cadeau's op haar lijstje staan:

Afbeelding
Omschrijving
Prijs
Status
Douchegel en badschuim voor kinderen
Douchegel en badschuim voor kinderen
Duplo
Duplo

Duplo, duplo, heel veel duplo. 😉 Vooral blokken waar je leuke bouwwerken van kunt maken. Mag ook tweedehands, zo lang het er maar goed uit ziet.

€ !!!!!
Houten treinrails
Houten treinrails

Houten treinrails Mirthe heeft nu basisset en losse treinrails van Ikea. Mag van zelfde merk of ander merk meer treinrailsen, bruggen, enz, mag ook tweedehands, als het er maar op aan sluit.

www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30064359/

€ !!!!!
Kledingsetjes
Kledingsetjes

Bij voorkeur setje als jurkje met bijpassende legging, jurkje met bijpassend shirt/vestje en legging of maillot. Kleding maat 116/122 of groter.

Knappe koppen
Knappe koppen

Het bordspel Knappe Koppen voor pientere kinderen. Een educatief bordspel gericht op het zelfvertrouwen van het kind. Knappe Koppen is een bordspel voor ouders die graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van het kind staat centraal en wordt spelenderwijs gestimuleerd. Kinderen hoeven niet te slagen in hun opdrachten, bij Knappe Koppen draait het om het proberen! En hét aanmoedigen van het kind. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

www.bol.com/nl/p/knappe-koppen-bordspel/1004004008173198/

€ 19,99
1 gevraagd
Knutselspulletjes.
Knutselspulletjes.

Bijvoorbeeld om sieraden te maken.

Play Doh attributen voor klei.
Play Doh attributen voor klei.

Ik vind het leuk om met Play Doh klei te spelen. Ik vind het nog leuker als ik daar wat speelatributen bij heb.

www.bol.com/nl/b/speelgoed/play-doh/3010981/index.html?lastId=10506

Play Doh klei
Play Doh klei

Dan kunnen er wat oude potjes met uitgedroogde klei weg.

Puzzels, bijvoorbeeld een mooie grote vloerpuzzel.
Puzzels, bijvoorbeeld een mooie grote vloerpuzzel.

Puzzels voor kinderen van 2 tot 4 jaar: de algemene richtlijn voor deze kinderen is dat de puzzel niet meer dan 35 stukjes mag bevatten. Je kunt beginnen bij 2 of 3 jarigen met de houten nopjespuzzels. Als je kind eenmaal in staat is om een nopjespuzzel goed en redelijk snel te maken, kun je gaan beginnen met een vloerpuzzel met grote stukken. Wat ook heel leuk is om te geven is bijvoorbeeld een puzzel met boerderijdieren die dan per dier uit bijvoorbeeld 4 of 5 stukken bestaat. Daarnaast zijn er ook veel puzzeldozen te koop met bijvoorbeeld 4 verschillende puzzels erin: 1 puzzel van 4 stukken, 1 puzzel van 6 stukken, 1 puzzel van 9 stukken en 1 puzzel van 12 stukken. Zo wordt de moeilijkheidsgraad langzaam opgebouwd.

www.leerwiki.nl/Tips_voor_het_kopen_van_een_puzzel

Snuffie Hup spel
Snuffie Hup spel

Snuffie Hup staat op zijn konijnenheuvel en waakt over de wortels.... Wie durft er een wortel uit de heuvel te trekken? Let goed op, wanneer je de verkeerde wortel pakt, dan vliegt Snuffie de lucht in! Je wilt toch niet dat Snuffie zich bezeerd, dus vang je hem gauw op. Heb je Snuffie gevangen, dan....mag je een wortel van iedere speler pakken. Tel de wortels en wie de meeste heeft is de winnaar!

www.bol.com/nl/p/snuffie-hup-kinderspel/1004004013623747/

€ 21,99
1 gevraagd
Uno junior
Uno junior

UNO Junior is een leuk en snel spel waar kinderen dol op zijn. Alle pret van de klassieke UNO met eenvoudigere regels. Lukt het jou om als eerste je kaarten kwijt te raken? Maar vergeet niet om bij je laatste kaart UNO! te roepen. Er staan grappige dierenafbeeldingen op de speelkaarten, om het spel nóg leuker te maken. Vanaf 3 jaar.

www.bol.com/nl/p/uno-junior-kaartspel/1004004006501698/

€ 6,99
1 gevraagd
Veiligheidsvlag voor op de fiets
Veiligheidsvlag voor op de fiets
1 gevraagd
Vier op een rij
€ !!!!!
1 gevraagd
Welk dier ben ik
Welk dier ben ik

Heb ik vleugels? Leef ik in Afrika? Heb ik een lange staart? Dit zijn zomaar een paar vragen om te ontdekken wat je bent bij Salsa Banana Welk dier ben ik? Zet een hoofdband op, schud de kaarten, pak een kaart en zet hem op je hoofd, zonder naar de afbeelding te kijken. Stel zoveel mogelijk slimme vragen. Je mag alleen vragen stellen waar je tegenstander ja of nee op kan antwoorden. Welk dier ben jij? Degene die het eerst drie kaarten heeft geraden, is de winnaar!

www.bartsmit.com/nl/bsnl/speelgoed/baby-en-peuter/spellen-1/salsa-banana-welk-dier-ben-ik-1

€ 8,49
1 gevraagd
Woesel & PiP spelen tikkertje
Woesel & PiP spelen tikkertje

Speel tikkertje in de Tovertuin met Woezel, Pip, Buurpoes, de Wijze Varen en Molletje. Wie is snel en tikt de meeste vriendjes? Wie is slim en wordt niet getikt? Woezel & Pip spelen tikkertje. Speel jij mee? Met speelveld voor binnen en buiten, 5 speelfiguren, 10 buttons, grote, zachte dobbelsteen en spelregels. Speelduur 30 min. Aantal spelers 2-5. Leeftijd 3-6.

www.bartsmit.com/nl/bsnl/speelgoed/baby-en-peuter/spellen-1/woezel-en-pip-spelen-tikkertje

€ 11,04
1 gevraagd

iets anders leuks is natuurlijk ook goed. smiley